Unicorn Cupcakes

Filloni të ndërtoni ëmbëlsirën tuaj më poshtë. Ju lutem shikoni fotografitë si referencë për t’ju ndihmuar.

JU LUTEM LEXONI:  Porositë mund të bëhen për çdo datë në të ardhmen, megjithatë për Embëlsirat Standarde të Matisses nëse dëshironi që porosia të bëhet për nesër atëherë duhet të porositet sot para orës 10:00 mëngjes kurse për Embëlsirat per ditëlindje  duhet 3-4 ditë më herët, ndërsa për Ëmbëlsirat e Dasmave dhe Fejesave 2 javë më herēt.

Unicorn Cupcakes