Royal Wedding Cake

70.00

Filloni të ndërtoni ëmbëlsirën tuaj më poshtë. Ju lutem shikoni fotografitë si referencë për t’ju ndihmuar.

SKU: N/A Category:

Additional information

Zgjedh madhësinë dhe llojin ëmbëlsirës*

Zgjedh shijën e ëmbëlsirës*

, , ,