Jurassic Park

150.00

Ëmbëlsira është e bërë 80% me maketë (stiropor) dhe 20% është ëmbëlsirë.

Additional information

Zgjedh madhësinë e ëmbëlsirës*

Zgjedh shijën e ëmbëlsirës*

, , ,