Hot Wheels Cake

JU LUTEM LEXONI:  Porositë mund të bëhen për çdo datë në të ardhmen, megjithatë për Embëlsirat Standarde të Matisses nëse dëshironi që porosia të bëhet për nesër atëherë duhet të porositet sot para orës 10:00 mëngjes kurse për Embëlsirat per ditëlindje  duhet 3-4 ditë më herët, ndërsa për Ëmbëlsirat e Dasmave dhe Fejesave 2 javë më herēt.

Vezë, Miell, Vajë Luledielli, Fondant, Ngjyrë Ushqimore, Arra, Krem Vanilje, Çokollatë e Bardhë, Çokollatë Milk, Fruta Mali.

* Çdo ëmbëlsirë është e përgaditur e freskët dhe duhet të tërhiqet direkt nga dyqani i ëmbëlsirave të Matisses që gjendet në Rrugën Agim Ramdani, përballë Fakultetit Teknik.
* Matisse bën transport në këto çmime:
* 1) Delivery brenda qendrës së Prishtinës (2€)
* 2) Delivery jashtë qendrës së Prishtinës në pjesët periferike (5€)
* 3) Delivery në të gjitha qytetet e Kosovës (20€)
* Orari i punës - Matisse Cakery Shop :
* E Hënë – Shtune 10:00 – 19:00
* Nëse keni ndonjë pyetje mos hezitoni të na shkruani në info@matissecakery.com ose në numrin e telefonit : +38349485848

Hot Wheels Cake