Embëlsirë për Dasma ( Flowerish)

120.00

Filloni të ndërtoni ëmbëlsirën tuaj më poshtë. Ju lutemi shikoni fotografite si referencë për t’ju ndihmuar.

Additional information

Zgjedh madhësinë dhe llojin ëmbëlsirës*