Slide 1
Mirësevini në
Pastiçerinë Matisse
Aty ku çdo ëmbëlsirë ka një storje për të treguar...
Slide 1 - copy - copy
Mirësevini në
Pastiçerinë Matisse
Aty ku çdo ëmbëlsirë ka një storje për të treguar...
Slide 1 - copy
Mirësevini në
Pastiçerinë Matisse
Aty ku çdo ëmbëlsirë ka një storje për të treguar...
previous arrow
next arrow

Dyqani Virtual

ose telefono në 049-485-848

OUR

Cakes & Fresh Coffees

made with love & passion

Produktet Vjeshtore

Historiku i Matisse

Mësoni rrugëtimin e pastiçerisë sonë ndërvite, mësoni për detajet dhe përkushtimin tonë ndaj ëmbëlsirave, mësoni rreth artit me “mjaltë dhe sheqer”, mësoni për shërbimet tona etj…

Locations

Kërko Matisse në Qytetin Tuaj

Këtu mund të i gjeni të gjitha adresat dhe lokacionet e sakta të pastiçerisë si dhe numrat telefonit.